Βιολογικά Προϊόντα Κέρκυρα, Orange Bio

Shop

Σχετικά με εμάς

Orange

bio

Orange Bio Βιολογικά προϊόντα, E-shop

Πιστεύουμε στην υγεία του ανθρώπου, και στο περιβάλλον.  

Για εμάς, υγεία σημαίνει παροχή βιολογικών, φυσικών και βιώσιμων προϊόντων που μπορείτε να εμπιστευτείτε για την καθημερινότητά σας, συμβουλές και καθοδήγηση, και να ενεργείτε με βιώσιμο και υγιεινό τρόπο.

Η αποστολή μας

Στο Orange Bio, προσπαθούμε να είμαστε κάτι περισσότερο από ένα κατάστημα. Θέλουμε να κάνουμε περισσότερα για τους πελάτες, προσφέροντας γνώση και ποιότητα. Πιστεύουμε στην προώθηση της υγείας στην κοινωνία μας μέσω βιολογικών, φυσικών και βιώσιμων προϊόντων και ενεργώντας με βιώσιμο και ηθικό τρόπο ως επιχείρηση.

Βιολογικά Προϊόντα, Μάρκετ Βιολογικών Προϊόντων & Χωρίς γλουτένη
orange bio κέρκυρα σχετικά με εμάς onesmart promotion

Υγιής πλανήτης Οργανικά προϊόντα

Γιατί λοιπόν οργανικά και φυσικά προϊόντα;

Με απλά λόγια, πιστεύουμε ότι το βιολογικό είναι ο πιο βιώσιμος τρόπος καλλιέργειας και πιστεύουμε ότι τα βιολογικά, φυσικά τρόφιμα και προϊόντα είναι τα καλύτερα για την υγεία μας.

Η βιολογική γεωργία στόχο έχει το σεβασμό του εδάφους μας και των φυσικών πόρων. Ο στόχος της βιολογικής γεωργίας δεν είναι να παράγει περισσότερα. Ο στόχος είναι η βελτίωση της υγείας του εδάφους, η παραγωγή περισσότερων θρεπτικών τροφίμων, η αύξηση της βιοποικιλότητας, η προστασία της άγριας πανίδας και η αποφυγή των επιβλαβών φυτοφαρμάκων που υπονομεύουν αυτούς τους στόχους και την ανθρώπινη υγεία.

Google Αξιολογήσεις

#orangebio

Μάρκετ Βιολογικών & Χωρίς Γλουτένη Προϊόντων

Λόγο αυξημένης ζήτησης τα αποθέματα ενδέχεται να διαφέρουν. Καλέστε μας για επιβεβαίωση άμεσης διαθεσιμότητας
This is default text for notification bar